Even voorstellen ... Wie ben ik?

Hoi! Mijn naam is Myrna Creemers. Ik ben 21 jaar oud en ik woon in Brunssum samen met mijn vriend. In het dagelijkse leven werk ik 40 uur per week als Business Intelligence Consultant. 

Ik heb het altijd leuk gevonden om met computers te werken en ik ben erg geïnteresseerd in de ICT en Business Intelligence wereld. Naast ICT en Business Intelligence gaat mijn tijd naar mijn twee passies, namelijk: 

Mijn eigen moestuin en reizen.

In 2014 ben ik begonnen met moestuinieren. Op dat moment was het vooral veel experimenteren en proberen, omdat alles nog nieuw was en ik de moestuinwereld nog moest leren kennen. Het jaar daarna ben ik serieuzer aan de slag gegaan. Ik heb een kas aangeschaft, heb de tuin opnieuw ingedeeld en ben vroeg begonnen met zaaien. Sinds 2015 ben ik ook begonnen met mijn eigen social media platform: "Mijn Moestuin, Mijn Passie", waar ik alles plaats over mijn moestuin. Mensen van over de hele wereld kunnen mij, mijn oogst, ervaringen en tips volgen!  Met mijn social media platform probeer ik mensen te inspireren en te motiveren om ook aan de slag te gaan met een moestuin. Dit kan zo simpel of uitgebreid mogelijk, het is maar net wat bij de persoon en situatie past. Hoe dan ook blijft het fantastisch om voor je eigen eten te zorgen en dit dagelijks te zien groeien!

Sinds begin 2018 zijn mijn vriend en ik gaan samenwonen. Dit gaf mij de perfecte kans om de tuin om te toveren naar een echt moestuinpaleisje!

Hier zijn we momenteel hard voor aan het werken en in de volgende blogposts neem ik jullie mee in dat proces en al onze ervaringen.

Heb ik jou geïnspireerd? Laat het me dan weten! 

Plaats reactie

Heb jij ook een passie voor moestuinieren? Laat het me weten! 📩

info@mijnmoestuinmijnpassie.nl