Handige gereedschappen van Gardena

Gepubliceerd: donderdag 06 september 2018 Afdrukken E-mailadres

Een aantal goede tools mogen natuurlijk niet ontbreken in je basisgereedschappen voor in de moestuin! Onlangs kreeg ik de Balconybox van Gardena. Nu heb ik natuurlijk geen balkon, maar deze set bevat mijn basis aan handgereedschappen voor in de moestuin.

In de compacte box zit een breed schepje, een krabber voor het omwoelen van de grond, een snoeischaar voor het secure werk en een stoffer. De bovenkant van de box is te gebruiken als opveegblik. Dit alles zit samen in een box die je heel gemakkelijk aan een muur kunt ophangen of kunt opbergen in een kast. Zo heb je je basisgereedschappen altijd bij de hand!

IMG 7452

Dit, in combinatie met een paar handschoenen van Gardena, zijn mijn basisgereedschappen. Ik gebruik deze tools bijvoorbeeld bij het oogsten van mijn courgettes. Een courgetteplant heeft prikkende stekeltjes aan zijn plant zitten. Een goed paar handschoenen is erg handig om prikkende pijn te voorkomen. Met de snoeischaar kan ik eenvoudig de vruchten van de plant afknippen!

IMG 74733

Zelf ben ik heel erg fan van de producten van Gardena. Ze bieden een goede kwaliteit en een product dat past bij iedere situatie. Kijk voor meer informatie op www.gardena.com/nl

De spullen uit deze blog zijn gesponsord door Gardena in ruil voor mijn eerlijke mening.

Plaats reactie

Heb jij ook een passie voor moestuinieren? Laat het me weten! 📩

info@mijnmoestuinmijnpassie.nl