Nieuw ontwerp voor de (moes)tuin

Gepubliceerd: dinsdag 10 april 2018

Na het klussen en verhuizen hebben we nu eindelijk tijd om de tuin eens flink aan te pakken. Een tuin zonder moestuin kan natuurlijk niet!

Voordat we de tuin onder handen kunnen nemen, hebben mijn vriend en ik een ontwerp gemaakt. In dit ontwerp hebben we rekening gehouden met de stand van de zon, een ren voor de kippen en een fijn terras om op te kunnen zitten tijdens de zomeravonden of met een bbq. Aangezien we het ontwerp hebben gemaakt terwijl we op vakantie waren, is dit volledig uit de losse pols getekend en is er geen rekening gehouden met een schaal of precieze afmetingen.

Wat we vooral gaan veranderen in onze tuin is het creĆ«ren van een plek voor de moestuin. Het rechter gedeelte in het ontwerp zal helemaal vernieuwd worden, terwijl het linker gedeelte vrijwel gelijk zal blijven qua structuur. Er komen kippen, de tuinkas zal opnieuw opgebouwd moeten worden, het regenwater willen we opvangen in een regenton en er moet genoeg plek zijn voor alle plantjes!

In de komende blogposts zal ik jullie meenemen in het hele proces om uiteindelijk te komen tot dit ontwerp. Tips, tricks, voor en na foto's volgen zo snel mogelijk!

Ontwerp tuin