Overzicht kamerplantenmaand

Gepubliceerd: donderdag 13 december 2018 Afdrukken E-mailadres

De maand november stond volledig in het teken van kamerplanten. Inmiddels zijn we alweer bijna op de helft van december. Hoog tijd om eens even terug te blikken op de kamerplantenmaand bij Mijn Moestuin, Mijn Passie.

Naast mijn passie voor moestuinieren en duurzaam bezig te zijn met het milieu, houd ik er ook van om in huis het groen om mij heen te hebben. Dit doe ik met behulp van een aantal kamerplanten. Inmiddels is mijn collectie uitgegroeid tot meer dan 15 kamerplanten. Van de kamerplanten die ik momenteel heb, heb ik in de maand november een infographic gedeeld met jullie. Een grote diversiteit aan kamerplanten en hun verzorging. Sommige houden van natte voeten, terwijl de andere het liefste zo min mogelijk water krijgt. 

Omdat ik het liefste mijn passie verspreid over de hele wereld, heb ik in deze blog alle infographics nog eens naast elkaar gezet. Zo heb je altijd een handig overzicht bij de hand als je hulp nodig hebt bij het verzorgen van je kamerplanten.

Mocht je nog geïnteresseerd zijn in specifieke infographics van een kamerplant die niet in dit rijtje staat of heb je gewoon een vraag? Stuur me dan een berichtje, ik help graag waar ik kan!

 

Plaats reactie

Heb jij ook een passie voor moestuinieren? Laat het me weten! 📩

info@mijnmoestuinmijnpassie.nl